Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

A miskolci várárokból a Régiposta utcáig, avagy, hogyan valósul meg egy álom, mások szolgálatára

Fordítva ülünk a lovon?

Bizonyára sokan ismerik a Miskolcon, diósgyőri várárkot. 2013 nyarán munka után ide jártunk ki, lefeküdni a fűbe és azon meditálni, hogy mit is akarunk az élettől. Azután belénk nyilallt a felismerés. Fordítva ülünk a lovon. Nem az a kérdés, hogy mi mit akarunk az élettől, hanem az, hogy az élet mit akar tőlünk! Hagytuk, hogy átjárjon ez a felismerés, és hagytuk, hogy megkapjuk a választ.

Mondani könnyű, de hogyan lesz ez valóság?

„Megvilágosodásunkat” -, hogy segítsünk az emlőműtött nőknek a műtét utáni időszakban, valamint a nagykosaras melltartókat viselőknek, azon az úton, hogy elhiggyék, hogy továbbra is nők maradtak- Emőkének köszönhetjük. Ő korábban több száz érintett nőnek segített ebben. Álmunk volt, hogy létrehozzunk egy olyan boltot, amiről nem látszik, hogy gyógyászati segédeszköz bolt, ahol együtt vásárolhatnak az egészséges és az érintett nők és ahol minden miskolci nő úgy érzi, hogy IGEN, ezt én is megérdemlem. Csakhogy Emőke földjegyű és jött is a kérdés: mondani könnyű, de hogyan lesz ez valóság?

Kerül, amibe kerül: 43 évesen rendőr főtiszti múlttal a bugyik és melltartók között…

Amire hatásunk volt azt változtattuk. Péter beiratkozott ruházati eladó és üzletvezetői tanfolyamra. Érdekes élmény 43 évesen a női fehérnemű osztályon, tanuló kitűzővel gyakorlaton lenni, tanulni és vizsgázni. Kell hozzá alázat. Emőke lázasan dolgozott azon, hogy mi mindenre lehet szüksége egy nőnek és ezt hogyan tudjuk megadni nekik, kimagasló minőségben, igényes környezetben. Elkészítettünk egy logót és a névjegykártyáinkat. Közel két évvel a nyitás előtt. Ekkor még egy étteremben dolgoztunk és azt, hogy hogyan valósítjuk meg az álmunkat még nem tudtuk, de névjegykártyánk és logónk már volt!

Az üzleti angyal nem csak egy mese

A Forbes magazinban kedvenc részeink azok, ahol kezdő vállalkozásokat, jó ötleteket karolnak fel üzleti angyalok. Mint a mesében… jön a gazdag királyfi és ahol tud, segít. De ez nem csak mese. Ötletünk nyitott fülekre talált, így gőzerővel kezdődött az üzleti tervünk gondos papírra vetése, megvitatása, kiegészítése, majd jóváhagyása.

Vigyázz miről álmodozol, mert még valóra válhat!

A Régiposta utcai boltunkban az első vendégünk, szinte még a nyitás előtt, egy emlőműtött hölgy és a lánya volt. Januárban műtötték, és most váltott ki először receptre felírt protézist és melltartót. Hitvallásunk szerint, úgy engedtük el, hogy a legtökéletesebb kiszolgálást, türelmesen válogatva, próbálgatva a legtökéletesebb terméket adtuk. Mikor elment tőlünk, azt mondta, hogy Önöket az ég küldte! Az az érzés, amit akkor éreztünk, meghatározza a jövőnket.

Ekkor már tudtuk, hogy mit akar tőlünk az Élet…

Ahogy fejlődött a bolt, nőtt a látogatottságunk egyre több távolabbról érkező Hölgyet szolgáltunk ki. Éreztük, hogy nekik sokkal könnyebbé tehetjük az életüket, ha lehetővé tesszük számukra az online vásárlás lehetőségét. Így született a nagykosarasmelltarto.hu . Hisszük, hogy minden nő megérdemli a törődést, az odafigyelést, a minőséget. Hisszük, hogy szükség van a máshol oly méltatlanul mellőzött nagy kosaras minőségi melltartókra. 

Nagy szeretettel köszöntjük, és kérjük érezze jól magát. 

Tisztelettel 

Emőke és Péter

Keresés