Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Méret kalkulátor

Méret kalkulátor

nagykosarasmelltarto.hu

Az viszonylag könnyen megy, hogy kiválasztjuk,  melyik melltartó tetszik nekünk a leginkább. Sokkal nehezebbnek tűnik, hogy meghatározzuk, hogy milyen méretű is lenne a legkényelmesebb  nekünk. Ehhez nyújtunk segítséget az alábbiakban.

Kettő fontos lépést kell megtennünk a pontos méretmeghatározáshoz, és ehhez szükségünk lesz egy mérőszalagra.

1. lépés: mérje meg a mell alatti körméretét

 • Helyezze a szalagot közvetlenül a mellkas alá. Ügyeljen arra, hogy vízszintesen és ugyanazon a magasságon haladjon a felsőtest, a bordák és a hátsó rész körül. Hagyja, hogy karjai természetes helyzetben lógjanak a teste mellett, és ügyeljen a normálisan, egyenletesen lélegezzen.
 • Enyhén húzza meg a mérőszalagot, hogy kifeszüljön, de kényelmes érzést kapjon. Ha páratlan számot kap, keressen a következő páros számra
 • Jegyezze meg a kapott számot.

2. lépés: mérje meg mellcsúcs méretét 

 • Helyezze a mérőszalagot vízszintesen a mellkúp legteljesebb része köré - általában a csúcs szintjén. Ügyeljen arra, hogy a szalagot vízszintes vonalra helyezze az elülső és a hátsó részen, és Ön függőleges helyzetben álljon
 • Húzza le kissé a szalagot és lélegezze be és ki. Hagyja, hogy a szalag kifeszüljön, mégis kényelmes helyzetbe kerüljön.
 • Jegyezze fel a kapott számot.

Most három féle képen kaphatja meg a megfelelő melltartó méretét.

 • Ha szeretné, akkor az alábbi linkre kattintva betöltődik az Anita Since hivatalos oldalának méretmeghatározója – amely bár angol nyelvű, de a lépéseket az előzőekben leírtuk Önnek – ahol csak a csúszkákon kell beállítania az előbb kapott értékeket és már ki is adja a kalkulátor az Ön méretét.
  Ha ezt választja, akkor kattintson ide:  https://www.anita.com/en_global/behind-the-seams/bra-size-measurement/bra-size-calculator.html
   
 • Ha inkább saját maga szeretné kiszámolni, akkor azt is egyszerűen megteheti. A mell alatti körméret egyszerű, hiszen azt az első lépésben megmértük. A kosármérethez egy picit számolnunk kell. Az első -azaz a mell alatti körméret-  és a mellcsúcson mért körméret különbsége adja az alábbi táblázat segítségével.

Mell alatti körméret cm-ben

KÖRMÉRET

KOSÁRMÉRET CM-BEN (1-es érték mínusz 2-es érték

KOSÁRMÉRET

63-67 cm

65

12-13 cm

A

68-72 cm

70

14-16 cm

B

73-77 cm

75

16-18 cm

C

78-82 cm

80

18-20 cm

D

83-87 cm

85

20-22 cm

E

88-92 cm

90

22-24 cm

F

93-97 cm

95

24-26 cm

G

98-102 cm

100

26-28 cm

H

103-107 cm

105

28-30 cm

I

108-112 cm

110

30-32 cm

J

 

 

 • Ha ezek után sem egészen biztos a dolgában, nagyon szívesen segítünk. Kérjük hívja nyugodtan telefonon Emőkét a 06 70 625 7088 -as telefonszámon, aki nem csak a pontos méret meghatározásban fog segíteni, hanem a leginkább megfelelő modell kiválasztásában is.

Bármely módot is választja az eredmény elsősorban referenciapontként szolgál. Minden nő egyedülálló, így a melle is. Nem minden stílus és márka illik ugyanúgy. A legfontosabb, hogy a melltartó kényelmesen illeszkedjen, és szép testképet adjon.

Reméljük segíthettünk

Keresés