Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Ezt Te is így oldod meg? Lehet, hogy újra kellened gondolnod.

Ezt Te is így oldod meg? Lehet, hogy újra kellened gondolnod. „Jó napot kívánok! Kérnék egy kis segítséget. Otthonra keresek valami kényelmes melltartót, amiben jól érzem magam és könnyű mozognom. Igazából egy sportmelltartóra gondoltam…”

Nem biztos, hogy ez a jó megoldás!

Sokszor találkozunk ezzel a megkereséssel és azt tapasztaljuk, hogy a kedves nőtársaink fejében az van, ha kényelmest keresek, akkor a sport vonalon kell szétnéznem. Mint a sportcipőknél. De ez egyáltalában nem így van! Gondoljuk csak végig! A speciálisan sportolási célra kifejlesztett rendkívül magas színvonalú melltartó feladata az, hogy aktív mozgás közben a mell szövetállományát a helyén tartsa és megkímélje az esetlegesen szélsőséges terhelésektől. Ehhez szükséges a stabil erős tartás, ami sportoláshoz rendkívül fontos és kényelmes mozgást tesz lehetővé, mert nem kell attól tartanunk, hogy „elszabadul” a mellünk.

Amikor viszont otthon vagyunk és kényelmes melltartóra vágyunk sokkal jobb választás az Anita comfort családja.https://www.nagykosarasmelltarto.hu/comfort-97/merevito-nelkuli-105

 Nem kell, hogy szorítson, hogy lenyomjon, hanem sokkal fontosabb, hogy kényelmet biztosítson. A széles, tehermentesítő pántoknak köszönhetően a súly szépen eloszlik, nem vág be kellemetlenül, megfelelő támasztást nyújtva oldalt és hátúl. A mozgás felszabadult, nagyon kényelmes, a mell nem fordul ki, ha előre hajlunk és a merevítő sem nyársal fel bennünket.

A sport melltartókat pedig igenis értékeljük nagyra, szeressük őket és használjuk is, ha igazi belevalós sportnak adjuk át magunkat, de hétköznapokra tartsuk meg a comfort családot.

Reméljük segítettünk.

Keresés